EmailTwitterFacebookLinkedIn

Facilitair Consulent, 36 uur, Sittard

 

Dit zijn wij

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Het bestuurscentrum van Pergamijn bestaat uit de afdelingen: Business Control, Financiën, Procesinformatiemanagement, en Facilitair en Vastgoed. De afdeling Facilitair en Vastgoed bestaat uit een aantal teams: servicebureau & receptie, logistiek, facilitair consulenten, inkoop, vastgoed services en vastgoed projecten.

Deze afdeling levert diverse facilitaire producten en diensten onder andere op het gebied van: afvalverwerking, schoonmaak, groenonderhoud, voeding, was-linnenbeheer, vervoer, goederenlogistiek, verhuizingen, beveiliging- en receptiediensten, en (voedsel)veiligheid op onze locaties van Pergamijn.

De afdeling Facilitair en Vastgoed is volop in beweging om zich door te ontwikkelen naar een integrale 100% klantgerichte service organisatie. Dit betekent concreet dat het team zich gaat ontwikkelen van een uitvoerings- naar een regieorganisatie. Van de facilitair consulenten wordt verwacht dat er kaders en spelregels worden gecreëerd waarbinnen de facilitaire dienstverlening kan plaatsvinden. Een belangrijke rol hierbij is dat zij het spil zijn in het web tussen de leveranciers en de zorgorganisatie.

Pergamijn is in volle ontwikkeling en bouwt aan de toekomst. Degelijk bouwen doe je op stevige fundamenten, dat weten wij bij Facilitair en Vastgoed als geen ander. Daarom zijn we volop bezig die fundamenten te leggen: we verhelderen onze strategische richting en zoeken naar de juiste mensen voor het vervullen van enkele sleutelposities binnen de organisatie. Samen met de andere afdelingen van Bedrijfsvoering staan wij ten dienste van de zorg. Wij timmeren aan de randvoorwaarden voor optimale begeleiding en ondersteuning van onze cliënten. En daar zijn we trots op! Heb jij zin om deel uit te maken van een bijzondere werkomgeving en een dynamisch team? Schrik je niet van een uitdaging en ben je graag van betekenis voor andere mensen door zinvol werk? Dat treft, dan zoeken wij jou. Wie weet vinden we elkaar!

Functie

In de functie van Facilitair Consulent zal je je enerzijds richten op het oppakken van de regierol op tactisch niveau waarbij adviseren en faciliteren van de interne klant op diverse facilitaire gebieden centraal zal staan. Daarbij krijg je ruimte voor het verder professionaliseren van de dienstverlening en het optimaliseren van processen.

Je bent samen met een andere Facilitair Consulent verantwoordelijk voor alle gebieden binnen de facilitaire dienstverlening. Jouw verantwoordelijkheidsgebieden zullen in eerste instantie liggen op voeding, schoonmaak en cliëntenvervoer. Ook zul je deelnemen aan een projectgroep op het gebied van duurzaamheid. In onderling overleg met de andere Facilitair Consulent is het takenpakket nog onderling af te stemmen.

Dit ga je doen

·         Je signaleert en analyseert op proactieve wijze de tevredenheid over de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening en komt met verbetervoorstellen t.a.v. processen, procedures, werkwijzen en beleid;

·         Je haalt wensen en behoeften op van de klant en vertaalt deze naar passende dienstverlening en oplossingen;

·         Je adviseert de Manager Facilitair & Vastgoed en geeft input voor het formuleren van tactisch beleid en vertaalt dit naar operationeel beleid. Vanuit facilitair oogpunt neem je deel aan organisatie brede trajecten;

·         Vanuit je rol als facilitair consulent onderhoud je contacten met gecontracteerde partijen, evalueer je de samenwerkingen en doe je voorstellen met betrekking tot continuering;

Wie ben jij?

·         Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en motivatie;

·         Je bent integer, je zegt wat je doet en doet wat je zegt;

·         Een echte aanpakker die houdt van afwisseling;

·         Je hebt inlevingsvermogen, bent resultaatgericht en hebt een probleemoplossend vermogen;

·         Je bent vasthoudend, volhardend en ziet politieke processen als een uitdaging;

·         Staat stevig in je schoenen en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht;

·         Werkt zelfstandig aan het opstellen en uitvoeren van plannen;

·         Bent communicatief goed onderlegd;

·         Iemand die klaar is voor een mooie stap in zijn of haar carrière.

Jouw achtergrond

·         Afgeronde HBO Facility Management of vergelijkbare opleiding;

·         Tenminste 3 jaar werkervaring;

·         Vakinhoudelijke kennis van en ervaring met Facility Management;

·         Ervaring met het stellen van kaders;

·         Ervaring met projectmatig werken en procesoptimalisaties.

Wij bieden

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg.

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en werkervaring min. € 2.815,- en max  €4.019,- bruto (Functiegroep 50) op basis van een fulltime dienstverband.

Interesse?

Wil je meer info over deze functie? Neem dan contact op met Dennis Meevissen Manager Facilitair en Vastgoed,  via T 06 43615648.

Wil je meer weten over Pergamijn, neem dan zeker een kijkje in de rubriek ‘Over ons’ op deze website www.pergamijn.org.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 13 juni 2023.

Acties