EmailTwitterFacebookLinkedIn

BBL

Je kunt bij Pergamijn werken en leren tegelijkertijd, het zogenaamde BBL-traject. Tijdens de BBL werk je vier dagen per week op één van onze locaties en ga je één dag per week naar school ( ROC; Regionaal Opleidingscentrum). Gedurende het BBL-traject kun je de op school opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Je komt tijdens het leertraject in aanraking met verschillende doelgroepen om na afronding van je opleiding een vast contract te krijgen op de doelgroep waar jouw hart naar uitgaat.

Voor zij-instromers / carrièreswitchers is er binnen Pergamijn mogelijkheid om de BBL te doen middels een
BBL-traject op maat. Hierbij geldt dat er o.a. gekeken wordt naar je eerdere werkervaring en dat we rekening houden met je salaris.

Een BBL-opleiding is mét baangarantie. We leiden mensen op tot:

  • Verzorgende IG, niveau 3
  • MZ, niveau 4
  • Verpleegkundige, niveau 4
  • Combi MZ / IG

Wij betalen de kosten van je opleiding en jij ontvangt een leerlingensalaris conform de cao Gehandicaptenzorg.

Jaarlijks heeft Pergamijn diverse vacatures voor het BBL traject. Deze vind je binnen onze vacaturepagina.

Contact: praktijkopleiding@pergamijn.org 

Certificaatgericht opleiden

Wil je als begeleider bij Pergamijn komen werken, maar beschik je nog niet helemaal over de juiste kwalificaties en heb je wel een vooropleiding gevolgd met raakvlakken in de zorg? Dan kun je naast je werk bij Pergamijn certificaatgericht opgeleid (onderdeel van de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 3 of 4) worden. Het traject bestaat uit een inwerkperiode van 4 weken waarbij je kennis maakt met collega's en cliënten. Ook interne scholingen doorloop je in deze periode. Vervolgens start het certificeringstraject bij een door Pergamijn aangewezen ROC. Afhankelijk van je vooropleiding behaal je een of meerdere certificaten. Je volgt één dag(deel) per week onderwijs en doet de overige dagen praktijkervaring op. Een mooie bijkomstigheid: behaal jij de benodigde certificaten? Dan krijg je een contact voor onbepaalde tijd. 

Voor wie?

Dit certificeringstraject is bedoeld voor kandidaten met (minimaal) een MBO niveau 3 diploma in een opleiding di raakvlak heeft met werken in de zorg. Heb jij interesse, of wil je meer weten? Neem dan contact op met de praktijkopleiders via e-mailadres praktijkopleiding@pergamijn.org

BOL (stage)

Pergamijn biedt BOL-studenten de kans om op een leuke plek stage te lopen. Dit doe je op een van onze vele locaties. BOL-studenten worden door ervaren medewerkers begeleid gedurende het schooljaar. De BOL-student komt als een frisse wind binnen een team werken en geeft mee invulling aan het leven van onze cliënten.

Naast stage in de zorg hebben we ook interessante en uitdagende stageplekken binnen de ondersteunende diensten. Denk bijvoorbeeld aan HR, recruitment, communicatie, boekhouding en ICT, maar ook aan onze behandelteams zoals logopedie, ergotherapie, fysio,... 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via stage@pergamijn.org

Ga jij ervoor? Meld je dan gelijk aan! 

Ieder mens geeft het liefst vorm aan zijn eigen leven.
Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen
mensen met een verstandelijke beperking en/of
complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de
wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij
invulling aan alle facetten van het leven; wonen, werken,
vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een
professionele partner en handelen vanuit ons hart,
gelijkwaardigheid en respect.

 

Neem contact met ons op!

Stel een vraag

Open sollicitatie

                                                  Bel ons: 0475 479 666