EmailTwitterFacebookLinkedIn

“Iemand kunnen helpen geeft me voldoening."

Claudia Gruyters, receptiemedewerker

 

Op de twee grootste locaties (het terrein in Echt en het bestuurscentrum Mercator) heeft Pergamijn een receptie. Een team van vijf medewerkers bemant deze onthaalbalies tijdens de kantooruren. Ze maken bezoekers wegwijs, ontvangen en verdelen de post en doen nog zoveel meer. Claudia is één van die vijf mensen en groeide vanuit haar vrijwilligerswerk door naar een vaste baan bij Pergamijn.

“Ik hou wel van een uitdaging én van sociaal contact. Dus deze baan als receptioniste bij Pergamijn ligt me helemaal. Meestal vind je me aan de receptie van ons bestuurscentrum in Sittard, maar ik zit ook enkele dagen per maand aan het onthaal van ons terrein Pepinusbrug in Echt. Verder ondersteunen we onze collega’s van het Servicebureau met allerlei klussen. Die afwisseling maakt het leuk, net zoals het feit dat we een erg fijn team hebben”, legt Claudia uit.

Als receptioniste staat Claudia dus niet in de zorg, maar toch heeft ook zij regelmatig contact met cliënten van Pergamijn. “In onze baan ken je al snel heel veel mensen, want iedereen komt weleens een keer voorbij aan onze balie. Voor iemand iets kunnen doen, iemand verder helpen, dat geeft me voldoening. Zo spaar ik bijvoorbeeld magazines voor een cliënt.  En enkele dagdelen per week werk ik samen met Paul, één van onze bewoners. Hij helpt met allerlei taken zoals een mailing klaarmaken of een medewerker bellen. En dat gaat prima!”  

Ieder mens geeft het liefst vorm aan zijn eigen leven.
Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen
mensen met een verstandelijke beperking en/of
complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de
wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij
invulling aan alle facetten van het leven; wonen, werken,
vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een
professionele partner en handelen vanuit ons hart,
gelijkwaardigheid en respect.

Neem contact met ons op!

Stel een vraag

Open sollicitatie

                                                   Bel ons: 0475 479 666
                             

Pergamijn kleurt je leven!

Vacatures per functie

Waar vind je Pergamijn?